mickies

Alla inlägg den 7 juni 2011

Av Mikaela Hutzelmann Persson - 7 juni 2011 18:43


Jag saknar nästan skolan lite.. Hur tokigt det än låter! Vilken tur att jag inte är riiiiiktigt klar än! Har lite kvar att plugga. Men min kropp har redan gått in i viloläge vilket innebär att jag blivit sjuk. Alltid så fort terminen är över så kommer det.



Dagarna känns så långa nu... speciellt eftersom jag inte kan träna för tillfället.. Det är inte riktigt min grej att bara ha ett jobb att gå till. Jag vill gärna plugga, jobba, träna, umgås.. allt på en och samma gång. Så har ni lite sysslor ni ej orkar utföra... HÖR AV ER! ;)  

Av Mikaela Hutzelmann Persson - 7 juni 2011 17:21


Har ni läst Aftonbladet? Om pojken (mannen) som tog livet av sig "live" via ett forum? 

Hur kan något sådant få hända? Allvarligt talat? Eller rättare sagt.. det som sker det sker, förmodligen hade ingen kunnat stoppa honom. Men att hetsa honom till att göra det? Hur kan man önska livet av någon man inte känner? Vilka idioter det finns där ute. 

Lider med hans familj som inte kan sörja i fred utan om påminns av det i media och på internet. Tänk att inte kunna förhindra att filmen fortsätter spridas.. Att veta att egentligen vem som helst kan se deras son ta livet av sig. Skrämmande hur enkelt det är att hitta en sådan film på internet. Några enkla knapptryck och sedan är man där. 


Kanske sjukt av mig att leta och sedan titta? Förmodligen. Jag antar att jag hade svårt att tro på galenskaperna och var tvungen att "se det med egna ögon". Hoppas de som hetsade till det mår som de förtjänar nu. Troligen är det störda människor som inte känner någon empati.


Hoppas att pojkens (mannens) familj kan ta sig igenom denna tragedin trots all oönskad uppmärksamhet.

Ovido - Quiz & Flashcards