mickies

Alla inlägg den 19 mars 2011

Av Mikaela Hutzelmann Persson - 19 mars 2011 17:58

  

Kändes ovant att spatsera runt bland hyllorna på systemet. Long time no see. Köpt ett tiotal olika så nu ska det provas, är bland annat nyfiken på en med chokladsmak?! Återkommer i morgon med betyg! Ha en trevlig lördagkväll! 

Av Mikaela Hutzelmann Persson - 19 mars 2011 17:44

Imorse lagade min älskling god frukost frukost till mig. Havregrynsgröt med linser i, det borde ni testa. På helgen brukar vi lyxa till det lite och laga den på mjölk och sedan toppa med lite äpplemos och kanel. Jag har faktiskt slutat dricka juice på morgonen. Vatten eller te funkar precis lika bra och är typ noll kalorier :) Supertb! Kan man spara dem till något annat gottit. 


Vi såg Lejonkungen. Jag måste lära mig alla repliker och sånger på engelska nu inför London! Kan dem på svenska, hihi.

Av Mikaela Hutzelmann Persson - 19 mars 2011 17:39

 

Jag har aldrig varit något big fan av orange. Men efter att kommentarerna haglar när jag har denna på mig så har jag börjat tänka om.. Jag kanske är en orange människa after all?  

Av Mikaela Hutzelmann Persson - 19 mars 2011 09:27

;)


Det finns något som heter statistik och den visar att det är fler än en som läser det jag skriver. Ändå fick jag bara en kommentar. Så tråkigt. 


Jag funderar över en sak.... 

Jag och Marcus diskuterade hur naveln ser ut på insidan egentligen? Är den fortfarande kopplad till något organ eller? Förslagsvis magsäcken kanske.. Eller hur var det när man var en baby i mammas mage? Eller har man liksom en navel där inne också? 


Någon som vet? I så fall kan ni väl skriva en rad eller två, annars ska jag inte begära något... ;)



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards