mickies

Alla inlägg den 14 juli 2011

Av Mikaela Hutzelmann Persson - 14 juli 2011 17:46

Två av mina tre kufinisar! Det roliga är att det ser ut som jag och Bella på denna bilden. Men det är Bella och Fia. Och det VET jag ju, meeeen, jag tänker ändå alltid... Hmm... vad gjorde vi (alltså Bella och jag) när denna bilden togs?  


PUSS!

Av Mikaela Hutzelmann Persson - 14 juli 2011 17:41


Jag är ju lite nördig när det kommer till hälsa, därför jag läser hälsoinriktning. Det är ju ett intresse liksom. Och jag har funderat på det här med bantning… de flesta som bantar är tjocka. ”Afan tänker ni, därför de bantar ju”

Men jag menar att bantningen gjort dem kraftiga. Tänk själv.. så fort du förbjuder dig att själv att äta något, tex kolhydrater, vad är kroppen sugen på? Jo.. Kolhydrater i alla dess former! Förbud = misslyckande. (För merparten)


Tänk istället såhär ”Jag ska böra leva hälsosammare”. Inga förbud, utan små förändringar i vardagen som ger resultat. Cykla till jobb, äta en portion istället för två, byta ut läsken mot vatten… Små saker som kan göra stora underverk. Viktigt är att försöka leva så ”vanligt” som möjligt men med måtta. Där tror jag hemligheten ligger!


Man ska ju må BRA och leva HÄLSOSAMT! Banta är ej hälsosamt och för det mesta mår man inte så bra...! 


En hälsosam kropp är en stark kropp.   

Av Mikaela Hutzelmann Persson - 14 juli 2011 17:36

YES I DOOOO! Idag har jag nämligen fått ett glädjande besked. Baby kom in på sin utbildning så till hösten blir allting väldigt, väldigt bra. Gud vad jag är lycklig! 


 

Ovido - Quiz & Flashcards