mickies

Alla inlägg den 15 juli 2011

Av Mikaela Hutzelmann Persson - 15 juli 2011 18:47

Hemkommen från en härlig PW, skönt väder även om solen inte är framme. Nu har jag förbrukat nära på 500 kcal vilken är UTMÄRKT eftersom det är dags för tjejmys så nu kan jag gotta mig lite för det förtjänar jag!  

Av Mikaela Hutzelmann Persson - 15 juli 2011 17:05

Hmm alltså... de två senaste dagarna har trafiken på min blogg ökat med nästan 200 %. Jag bara WHAAT? 

Mycket kul! Men jag blir ju så klart nyfiken...

VILKA ÄR NI?:)

Här har ni ju liksom mig!   




Av Mikaela Hutzelmann Persson - 15 juli 2011 16:59


Den här tjuggen är jag! MMM.. visserligen för x antal år sedan då jag bodde i Dubai, men jag tar fram den då och då som motivation och inspiration. För SÅHÄR vill jag INTE se ut... Inte förrän jag är pensionär, då ska jag och baby bli mulliga tillsammans. Tycker man att det är jobbigt att ha andras kroppar som motivationsbilder kan man alltid leta upp en bild på sig själv som "skrämmer" en och som på så vis ger en den där sparken i baken när man känner för att strunta i träningen eller kränga en påse chips. Ibland är det bättre att tänka omvänt, istället för att tänka "Jag vill bli smal" så tänk "Jag vill inte gå upp i vikt". På så vis blir det inte den där vikt-hetsen.. utan snarare det där hälsosamma tänket som jag tjatar om. See what I mean?  

Av Mikaela Hutzelmann Persson - 15 juli 2011 16:54


Gud ja! Omsöm kärlek, omsöm knytnäve. Undrar vad min kära kusin drömde om? Men rätt mysigt att bli lite skedad sådär mitt i natten... Haha! Önskar ibland att jag hade en syster också. Vill absolut inte byta ut min bror (det stadiet har vi kommit förbi!) men en liten syster som man kunde hänga med och dela garderob med hade varit mysigt också! Fast det önskar nog inte Max... Tror en av mig både räcker och blir över!







Ovido - Quiz & Flashcards