mickies

Alla inlägg den 27 juli 2011

Av Mikaela Hutzelmann Persson - 27 juli 2011 13:35

... Står det på mina byxor. Kan hålla med till viss del, jag menar "det löser sig"! Men... Finns en del saker i mitt liv som jag tar väldigt seriöst på och det är...



#1 Min Marcus - känns det rätt så känns det rätt. För första gången i mitt liv har jag bara ögon för en person. Han lyckas tillfredställa alla mina behov och kan hantera mitt humör. Han är min guldklimp, den bästa!


#2 Min familj - Mamma, Pappa och min kära lillebror Max. De har känt mig i hela mitt liv (okej inte Max då) och de tycker om mig precis för den jag är. Visserligen brås jag ju på dem så vad ska de göra? Men jag älskar dem av hela mitt hjärta, de är den bästa familjen man kan tänka sig.


#3 Min släkt - underbara hela högen. Jag har ju bara tre kusiner och de är kusk kärlek på hög nivå, nästan som systrar. Farmor och mormor, bästa mest kramgoa tanter man kan önska sig. Som älskar att skämma bort och pyssla om. Mys!


#4 Min skola - vad ska jag säga? Min framtid hänger på min prestation i skolan. Höga krav leder till bra resultat, hur skulle jag inte kunna ta den seriöst?


#5 Min hälsa och min träning - jag försöker alltid att leva hälsosamt. För närvarande lever jag ytterst hälsosamt. Viktigt är att hitta en balans som passar en själv. Jag känner mig nöjd med mitt träningsupplägg och min kost just nu. Där finns utrymme för vila och lite snask men i övrigt har jag kontroll över det. Jag har en tendens att tappa det lite.. På båda hållen men nu känns det bra!


#6 Mitt jobb - oavsett vad jag jobbar med tar jag alltid det väldigt seriöst, för mi är det viktigt att prestera och leverera. Och att känna min nöjd med min insats. Detta kan ibland vara lite jobbigt... Höga krav är inte alltid bra. ( Därför chillar jag lite nu genom att uppdatera min blogg ;)



Hur är ni? Enbart oseriösa? Självklart måste man släppa in spontaniteten i klivet, något som baby lärt och övar mig i :)

Av Mikaela Hutzelmann Persson - 27 juli 2011 09:40

Jag säger ba FULLT klockan 02.00 och MEGAKÖ. Ni som ej var där borde känna er deppiga idag! :P

Ovido - Quiz & Flashcards